## **Energy Advisory Council**

## Agenda



July 10, 2024

2:30 p.m.	5 min Welcome by Lorie Logan and Gary Petersen
2:35 p.m.	1 min Administrative matters by Daron Peschel and Kunal Patel
2:36 p.m.	4 min Antitrust guidelines and public transparency by Jody Stanley
2:40 p.m.	<ul><li>10 min Introductions by everyone at the table</li><li>Name, company, industry segment</li></ul>
2:50 p.m.	<ul> <li>20 min Dallas Fed Energy Survey and U.S. Production Outlook, Kunal Patel</li> <li>10 - minute presentation and 10 minutes Q&amp;A</li> </ul>
3:10 p.m.	<ul> <li>80 min Group discussion to begin with selected Council members sharing their views on the following topics:</li> <li>What is the outlook for U.S. power consumption over the next decade? Is there enough capital, equipment, and labor to meet future power demand growth, and what are the implications for power prices? How much will the power supply mix change going forward, and how will retirements impact the grid? What is the outlook for ERCOT in the near-term, and how does the addition of new potential demand by 2030 impact the medium-term outlook?</li> <li>How much oil production growth is expected from E&amp;P firms in this price environment over the near term and medium term, and which types of firms are driving the growth? Will growth in U.S. shale production upset the balance OPEC is looking to achieve? Where is consolidation in the upstream sector heading after the highly active past year, and what are the implications for U.S. and global production growth?</li> </ul>
4:30 p.m.	15 min Break
4:45 p.m.	<ul> <li>40 min Group discussion to begin with selected Council member sharing their views on the following topic:</li> <li>How can our global energy networks be rewired to have a more orderly energy transition? What can be done to embrace clean-energy trade globally? How can we bridge the gap between rich and poor countries to foster geopolitical stability and reduce geopolitical strain? How can we meet the growing energy needs globally while also addressing the risks of climate change?</li> </ul>
5:25 p.m.	5 min Closing remarks by Gary Petersen and Lorie Logan
5:30 p.m.	Adjourn